Toivotamme Staffan Lundellin tervetulleeksi

Posted by Valtteri Kautto on Apr 26, 2018 1:20:08 PM

Taloinfo.com jatkaa laajentumista, ja palkkaa Staffan Lundellin myyntipäälliköksi Tukholmaan.

Staffanilla on pitkä myyntikokemus rakennusalalta ja hän on aikaisemmin työskennellyt Moveniumilla, sekä Byggdagbockenilla Ruotsissa.

“Taloinfo tuottaa merkittävää lisäarvoa asiakkailleen, jotka ovat erittäin tyytyväisiä palveluun. Olen erittäin vaikuttunut ainutlaatuisesta palvelusta, joka sisältää muun muassa viestintätyökalun ja osakasvalintakaupan” sanoo Staffan Lundell.

“Staffanin kokemus ja laajat kontaktit rakennusalalla ovat erittäin hyödyllisiä Taloinfon kannattavan kasvun kehittämiselle. Olen erittäin vakuuttunut, ettö Staffan menestyy Talonfolla” sanoo Taloinfon toimitusjohtaja Otto Laurila.

Taloinfo lyhyesti

Taloinfolla on tällä hetkellä yli 100 asiakasta rakennus- ja kiinteistöalalla Suomessa ja Ruotsissa. Pilvipohjaiset palvelumme sisältävät ratkaisut mm. materiaalivalintoihin ja projektin aikaiseen asukastiedottamiseen, sekä projektinhallintaan. Taloinfoa on kehitetty alusta alkaen rakennusalan ammattilaisten kanssa. Vuonna 2017 Taloinfon liikevaihto oli 730 t€ ja yrityksessä työskentelee 10 henkilöä.