Concrete Urakointi tehostaa viestintää julkisivuremonteissa

Posted by Valtteri Kautto on Apr 30, 2018 3:46:22 PM

Rakennusalan yritys, Concrete Urakointi Oy, pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kilpailuetua ajantasaisella informaatiolla remonttitöiden yhteydessä. Concrete on mukana toteuttamassa lukuisia julkisivuremontteja, parvekkeiden kunnostuksia ja muita urakoita Helsingissä ja Uudellamaalla.

Concreten kasvustrategian ytimessä on jo pitkään ollut digitalisaation mahdollisuuksien hyödyntäminen. Konsernin liikevoitto on ollut positiivinen jo 5 vuotta peräkkäin.

Kilpailuetua ja parempaa viestintää

Tiedottaminen Taloinfo.com-palvelulla on sujunut erinomaisesti. Palvelu on helppokäyttöinen, ja sen käyttö säästää merkittävästi työnjohdon aikaa. Kirjepostia ei tarvitse erikseen käsin kuorittaa ja postittaa, sillä ohjelman kautta kirjepostit lähtee suoraan niille asukkaille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta ,sanoo työpäällikkö Kimmo Kanerva.

Taloinfo lyhyesti

Taloinfolla on yli 100 asiakasta rakennus- ja kiinteistöalalla Suomessa ja Ruotsissa. Pilvipohjaiset palvelumme sisältävät ratkaisut mm. materiaalivalintoihin ja projektin aikaiseen asukastiedottamiseen, sekä projektinhallintaan. Taloinfoa on kehitetty alusta alkaen rakennusalan ammattilaisten kanssa. Vuonna 2017 Taloinfon liikevaihto oli noin 730 t€ ja tällä hetkellä yhtiössä työskentelee 10 henkilöä.