Rakennusliike Asko Kokkonen - tehoa vaativiin kohteisiin!

Posted by Valtteri Kautto on Aug 6, 2018 1:45:44 PM

Rakennusliike Asko Kokkonen Oy on vuonna 1989 perustettu vaativiin linjasaneerauskohteisiin keskittynyt urakoitsija pääkaupunkiseudulla.

Kilpailuetua tehokkaasta ohjelmistosta

Yritys halusi tehostaa linjasaneeraustyömaiden läpivientiä, viestintää ja pystyä palvelemaan asukkaita entistä paremmin.

Valitsimme Taloinfon, koska vakuutuimme sen ominaisuuksista, jotka sopivat hyvin meidän tarpeisiimme vaativissa linjasaneerauksissa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Asko Kokkonen.

Tiedottaminen Taloinfo.com-palvelulla säästää merkittävästi työnjohdon aikaa ja lisää tyytyväisyyttä asiakkaiden keskuudessa. Asukkaiden mahdollisuus tehdä materiaalivalintoja suoraan palvelun kautta vähentää virheitä ja turhia puheluita.

Taloinfo lyhyesti

Taloinfolla on yli 100 asiakasta rakennus- ja kiinteistöalalla Suomessa ja Ruotsissa. Pilvipohjaiset palvelumme sisältävät ratkaisut mm. materiaalivalintoihin ja projektin aikaiseen asukastiedottamiseen, sekä projektinhallintaan. Taloinfoa on kehitetty alusta alkaen rakennusalan ammattilaisten kanssa. Vuonna 2017 Taloinfon liikevaihto oli noin 730 t€ ja tällä hetkellä yhtiössä työskentelee 12 henkilöä.